Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΠΑ Αττικής: Εξόφληση λογαριασμών μέσω των καταστημάτων Γερμανός

Η ΕΠΑ Αττικής στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της προχωρά στη συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», που αφορά τη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών φυσικού αερίου.
Οι πελάτες της ΕΠΑ Αττικής από σήμερα μπορούν να εξοφλήσουν γρήγορα και εύκολα το λογαριασμό φυσικού αερίου στην γειτονιά τους, σε ένα από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» που βρίσκονται στην Αττική
Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής μπορούν επίσης να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα ταμεία και μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής των ΕΛ.ΤΑ, στις συνεργαζόμενες τράπεζες, στο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Αττικής (Ξενοφώντος & Φιλελλήνων) καθώς και στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΠΑ Αττικής στο 1133, καθώς και σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στο λεκανοπέδιο.

ΠΗΓΗ:ENERGYPRESS